Aktualne telenovele,novosti. Sve na jednom mjestu!
Svijet sapunica
Slika tjedna / Obavijesti !

> >  P O Č E T N A  < <
Dobrodošli na blog posvećen telenovelama
 i sapunicama u regionu.
 
------------------
Od sada Svijet sapunica na Facebook - u! Pridružite nam se i dobivajte obavijesti!
El Mundo de Telenovelas
Blog
četvrtak, lipanj 10, 2010
Cuando me Enamoro sa Silviom Navarro i Juanom Solerom.Na televiziji u Meksiku će se uskoro naći telenovela producenta Carlosa Morena Cuando me enamoro (Kad me je zaveo) koja je remake telenovele Cañaveral de Pasiones iz 1996. godine. Glave uloge tumače Silvia Navarro i Juan Soler. U telenoveli još glume Jose Ron, Rocio Banquells, Jessica Coch, Julieta Rosen, Sebastian Rulli, Margarita Magana, Lisardo, Allison Lozz, Sebastián Zurita. U telenoveli će u nekoliko nastavaka zaigrati Enrique Iglesias i Juan Luis Guerra koji su otpjevali naslovnu pjesmu ove telenovele.

Uskoro telenovela Matrimonios Roberta Gomeza Fernandeza

Volver a Amar (Ponovo voljeti) je naslov nove telenovele Roberta Gomeza Fernandeza. Riječ je o meksičkoj preradi uspješne kolumbijske telenoveleEl ultimo matrimonio veliz (Posljednji sretni brak) iz 2008. godine. Glavni protagonisti se još uvijek ne znaju. Potvrđeni glumci u telenoveli su: Rebeca Jones, Juan Carlos Serran, Alejandra Barros, René Strickler, Naiela Norvind, Alejandro Camacho, Africa Zavala i Flavio Medina, Mark Tacher. Telenovela u Meksiku počinje 12.07 na Canal de las Estrellas.

Salvador Mejia Alejandre priprema novu telenovelu.

Naime, riječ je o remakeu popularne telenovele Cuna de Lobos (Vučja jazbina). Glumačka ekipa je Rebecca Jones, Sergio Sendel, William Levy, Ana Claudia Talancon, Manuel Ojeda i Salvador Pineda. Iako je bilo najavljivano da će snimanje krenuti u 7 mjesecu, to se neće dogoditi jer je prebačeno za iduću godinu. Pilot epizoda će se raditi 14.06. A naslov telenovele je Herencija de Sangre (Krvno nasljedstvo).

Nova telenovela Jose Alberta Castra

Teresa je naziv nove telenovele Jose Alberta Castra koju sprema za drugu polovicu ove godine. Riječ je o remakeu istoimene meksičke telenovele sa Salmom Hayek u glavnoj ulozi. Protagonistica telenovele se spominje Angelique Boyer, a ostale potvrđene uloge su: Christian Meier, Cynthia Klithbo i Eduardo Santamarina.
seriales @ 14:44 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare
Brojač posjeta
54281
Index.hr
Nema zapisa.